fbpx
a

Workshop

Authentiek Leren Leiden

Blijf uit de gevaarlijke overlevingsstand!

Meer verbinding met je authentieke zelf

Effectief je team leren aansturen

Blijf uit de gevaarlijke overlevingsstand!

Meer verbinding met je authentieke zelf

Effectief je team leren aansturen

Jij hebt de leiding over een team. Over een afdeling. Of misschien wel over een heel bedrijf.
Daar wil je dan het maximale uithalen. Maar jij wilt ook het maximale uit jouw leven halen.
Jij wilt VOLUIT gaan in zowel jouw leven als jouw leiderschap.

Workshop Authentiek Leren Leiden bij Leid met Lef

Je wilt vanuit je authentieke ‘ik’ leren zijn, handelen en communiceren. Authentiek leren leiden; zowel jezelf als je team of je organisatie.

Toch merk je dat het hier en daar wat begint te schuren. Fysiek of mentaal begin je toch een prijs te betalen voor al het harde werk wat je jarenlang gedaan hebt.

Je hebt overigens niks te klagen. Je geeft jouw leven nog steeds een dikke 6 of 7. Je hebt een mooie baan met veel verantwoordelijkheid, een prachtig huis, liefdevol gezin, misschien een auto van de zaak, etc. Maar toch, ergens knaagt het….

Als je heel eerlijk naar jezelf bent, dan verlang je persoonlijk naar meer (innerlijke) rust, meer verbinding met je gezin en je vrienden, maar zeker ook meer voldoening en plezier uit je werk. Zakelijk wil je een sterk en betrokken team creëren, waarmee je op een menselijke manier echt impact kunt maken. Hoe zet je nu de eerste stappen?

Meer vertrouwen en verbinding

Het groeiende gevoel van wantrouwen in onze samenleving is niet te negeren. Er is wantrouwen richting overheden, het systeem, bedrijven, de maatschappij en zelfs elkaar.

Er is veel gaande in de wereld en dat heeft allemaal impact op ons dagelijkse leven. Hoe ga je daarmee om? Hoe bereid jij jezelf voor op de toekomst? Stel jij je open voor echte connectie, om vanuit daar te groeien? Hoe ziet jouw meest ideale toekomst eruit? En dat van jouw team of je bedrijf?

We hebben allemaal behoefte aan meer vertrouwen en verbinding. En dat begint bij onszelf. Na de workshop Authentiek Leren Leiden ben je weer meer in verbinding met jezelf en weet je beter wat je team nodig heeft!

Masterclass Authentiek Leiderschap en workshop Authentiek Leren Leiden bij Leid met Lef

Dit zeggen anderen over de workshop

“Ik weet nu waar het mis is gegaan en hoe het anders kan!”

“Wat een top middag! Sylvia is een echte professional en begeleid iedereen met persoonlijke aandacht, energie en kennis.”

“Ik ben met meer kennis, ervaring en een fijner gevoel naar huis gegaan. Dankjewel Sylvia!”

Bewustzijn als basis

In een wereld die voortdurend (en steeds sneller) verandert, is het essentieel om bewust te zijn van wat er in ons omgaat. Bewustzijn vormt de basis voor persoonlijke groei en authentiek leiderschap, nu en in de toekomst. Het zorgt voor meer innerlijke rust, voldoening en plezier.

Met authentiek leiderschap zorg je ervoor dat je uit de overlevingsstand komt. Het zorgt voor transformatie van dingen als onzekerheid, please gedrag, stress, zorgen en oud zeer. Je leert jezelf beter begrijpen, maar ook om anderen te begrijpen, goede beslissingen te nemen en fijn samen te werken met je team.

Dus laten we eens kijken… hoe authentiek ben jij eigenlijk als leider?

Inhoud workshop

Bewust en authentiek leiderschap klinkt heel makkelijk, maar vinden veel mensen dit lastig. Echt jezelf zijn is namelijk een kunst.

Daarom krijg jij tijdens deze middag mijn spiksplinternieuwe stappenplan dat mij dichterbij mezelf heeft gebracht.

De workshop Authentiek Leren Leiden zit vol inspiratie, hier en daar een liefdevolle ‘schop onder je kont’ en een paar krachtige oefeningen, waardoor jij exact weet wat je moet doen om een veerkrachtige en ontspannen authentieke manager of leider te zijn waar niemand nog omheen kan!

Wie ben ik?

Ik ben Sylvia Bruning, trainer, coach en auteur op het gebied van authentiek leiderschap. Ik begeleid ervaren managers en ondernemers hoe ze betere keuzes kunnen maken en VOLUIT verder kunnen groeien, zodat ze succesvol zijn met hun team zonder dat dit ten koste gaat van zichzelf.

Het is mijn missie om jou te helpen veerkrachtiger te zijn en meer bij je gevoel en essentie te komen.

Niet met zweverig gedoe, maar met concreet en actiegericht advies, gefocust op jouw (persoonlijk) leiderschap.

Van individu naar groep in één middag

Wauw, wat het een leerzame workshop, wat een energie.

We begonnen als individuen en vertrokken als groep. Er was vertrouwen, respect en plek voor iedereen.

Ik heb Sylvia’s inzichten zowel thuis als zakelijk al toegepast. Dankjewel, Sylvia!

Review Josine Hendriks over de workshop authentiek leren leiden bij Leid met Lef

Josine Hendriks

Director Quality

Spirit en enthousiasme

Wat een spirit en enthousiasme straal je uit en wat ik heel plezierig vond is met name ook dat je veel werkervaring hebt en ook verschillende rollen hebt bekleed. Dit maakt het heel betrouwbaar en ook op de praktijk gericht.

Je weet waar je het over hebt en daardoor kunnen mensen zich er makkelijk mee identificeren.

Een hele fijne, open en prettige persoonlijkheid waarmee je je meteen verbonden voelt; wow!

Review Christel Roeten voor de workshop authentiek leren leiden bij Leid met Lef

Christel Roeten

Global Sales Director

Doe je ook mee met de workshop Authentiek Leren Leiden?

Ontdek hoe je de stressvolle overlevingsmodus loslaat voor meer rust in je hoofd, een gezonde werk-privé balans, een succesvolle carrière én een team dat verantwoordelijkheid neemt!

Locatie: bij Meeters vergadercentrum in Uden

Datum: vrijdagmiddag 7 juni 2024 van 13:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 12:30 uur)

Investering: Normaal is deze workshop € 155,- maar momenteel ontvang je 100 euro vroegboekkorting. Jij kunt dus NU deelnemen aan deze inspirerende workshop voor maar € 55,- incl. BTW.