fbpx
a

Stress management
training bedrijven

Maatwerk

Altijd op maat gemaakt
voor jullie organisatie

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Inclusief kennismaking

Inclusief persoonlijke kennismaking & uitgebreide voorbespreking

Maatwerk

Altijd op maat gemaakt voor jullie organisatie

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Inclusief kennismaking

Inclusief persoonlijke kennismaking & uitgebreide voorbespreking

Meer rust, helderheid en focus

Stress management training

Heb je een leidinggevende functie en ervaar je regelmatig stress bij jezelf en bij andere collega’s op de werkvloer? Merk je dat niet iedereen weet of hij of zij aan de verwachtingen voldoet en de juiste keuzes maakt?
Met de training stress management vinden jullie de rust en ontspanning op de werkvloer terug.

In deze training leren jullie om contact te leggen met je échte gevoel en met het gevoel van elkaar. Om naar je lichaam te luisteren en je ademhaling beter te controleren. En om elkaar beter te begrijpen om op die manier stress weg te nemen bij de ander. De training stress management is daarom bij uitstek geschikt voor groepen werknemers binnen bedrijven. Samen gaan jullie voor meer werkgeluk.

Zoveel ‘moeten’ doen

Als je merkt dat er op de werkvloer een cultuur heerst van ‘we moeten nog dit en dat doen’, waardoor er een gestrest gevoel ontstaat, dan is het tijd voor verandering. Stress leidt tot een vermindering van concentratie en kan op termijn zelfs zorgen voor depressies en burn-out. Jij als leidinggevende weet maar al te goed dat het beter is om dat te voorkomen. Tijd om actie te ondernemen.

Vind de balans terug

Tijdens mijn Stress management training vinden jullie samen de balans weer terug. Stress wordt omgezet in energie, zodat jullie er weer vol tegenaan kunnen en contact maken met jullie gevoel. Zo maken jullie keuzes waar jullie achter staan, zonder je te laten leiden door nervositeit en onzekerheid. En dat komt de algehele productiviteit ten goede.

Voor ieder niveau

Zet jij als beslisser deze stap naar meer rust op de werkvloer? De training is geschikt voor bedrijven, op ieder niveau. Voor directeuren, managers, leidinggevenden en iedere andere werknemer die er baat bij heeft. In een groep van maximaal 15 personen gaan we aan de slag met diverse (adem)technieken, waarbij jullie de rust vinden om weer de verbinding aan te gaan met jezelf en met elkaar. Om stress om te zetten in gerichte keuzes, kracht en effectiviteit.

Draagvlak, rust en succes

Jij weet als leidinggevende dat het maar al te belangrijk is om te zorgen voor een gezonde werksfeer. Een omgeving waarin iedereen trots op zichzelf kan zijn en met een voldaan gevoel naar huis gaat. Een werkdag waarin iedereen zin heeft, zonder die nacht te hebben gepiekerd over keuzes die gemaakt moeten worden.

Met de training stress management voor groepen werken we aan een betere conditie op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. Minder stress, meer geluk. Hart en hoofd in balans. Neem nu contact met me op bij interesse voor deze groepstraining.

Over de trainer

Ik ben Sylvia Bruning. Ik ben auteur, spreker en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn eigen, bewezen effectieve CARE, SHARE & DARE methode weet ik de managers van vandaag om te toveren tot de leiders van morgen. Zonder trucjes, maar wel met concreet en doelgericht advies op basis van ervaringen uit de praktijk én coaching in jouw persoonlijk leiderschap.

Interesse?

Heb je interesse in de training Stress management of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met me. Ik vertel je er graag meer over!

Dit zeggen anderen over de training Stress Management

De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel.

Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht. Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Ik ben van binnenuit gegroeid en durf te zeggen dat ik veel inspirerender ben geworden.

Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Directeur
Buro Buiten B.V. & Peter Bouw Tuinen

“Onlangs heb ik met Sylvia samen mogen werken. Dit was voor mij in één woord omschreven ‘fantastisch’. Binnen een paar weken stond ik heel anders in mijn werk en in het leven. Ik vond de balans terug tussen werk en privé en was al snel van mijn dagelijkse hoofdpijn af.

Omdat ik nu weet wat echt belangrijk is voor mij, maak ik andere keuzes en laat ik meer van mezelf zien. Ik ben een andere man geworden voor mijn gezin thuis en een betere leider. Sylvia, bedankt dat je mij geholpen hebt in deze prachtige leiderschapsreis!

 

Martijn Schoonhoven als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Martijn Schoonhoven

Eigenaar
VVS Bouw B.V.

Het afgelopen half jaar was een intensieve periode waar ik de confrontatie met mezelf ben aangegaan en waar ik enorm veel heb mogen leren. 

Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

Zij heeft mijn innerlijke criticus leren ontmaskeren, mijn angsten laten zien, mijn talenten leren benoemen en passies laten ervaren. Zij heeft de leider met lef in mij naar boven gehaald! Ik gun het iedereen een leider met lef te zijn, geloof het niet, maar ervaar het.

 

Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Johan Hoekstra

Procesregisseur
Waterschap Hollandse Delta

Interesse of meer informatie?

12 + 3 =