fbpx
a

Inspirerend leiderschap

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een heldere online leeromgeving

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een heldere online leeromgeving

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Inspiring others by leading yourself

Inspirerend Leiderschap

Je kent ze vast wel. Van die charismatische leiders die van nature mensen weten te stimuleren. Die enthousiasme opwekken. Die inspireren. Je vraagt je af hoe ze het doen. Want als manager of leidinggevende van je eigen team, moet jij vaak duwen en te trekken om anderen in beweging te krijgen. Tijdens het programma Inspirerend Leiderschap leer je daarom hoe jij vanuit jouw authentieke leiderschap je medewerkers motiveert. Duurzaam en zonder trucjes.

Wat is inspirerend leiderschap?

Inspirerend leiderschap is een moderne vorm van leiderschap waarbij de focus ligt op het enthousiasmeren, stimuleren en motiveren van anderen. Intrinsiek. Dus zonder druk uit te oefenen. Dat is een zeer sterke vorm van motivatie die leidt tot betere prestaties op de werkvloer. Belangrijk als je het maximale uit medewerkers wilt halen. Of nog beter: als je je medewerkers het beste uit zichzelf wilt laten halen.

Inhoud van het programma

Tijdens de training leer je hoe je mensen effectief kunt inspireren. Hoe je vanuit je eigen drijfveren bezieling overbrengt. Maar ook hoe je je écht luistert, hoe je feedback geeft en hoe je het geloof in eigen kunnen stimuleert. Bij je team, maar ook bij jezelf. Want het begint in eerste instantie bij jezelf. Jij hebt een voorbeeldrol voor anderen. Deze training is een reis naar binnen, zodat je vanuit jouw authentieke kern de buitenwereld kunt veroveren. Dat is inspirerend leiderschap. 

Resultaat

Na de training Inspirerend Leiderschap weet je je innerlijke gedrevenheid feilloos aan te boren om van daaruit anderen te prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Iedere dag opnieuw. Je hebt meer oog voor de emoties van je team en je durft jezelf kwetsbaar op te stellen. Je wordt de leidinggevende van een team dat initiatief neemt, verantwoordelijk pakt en goed samenwerkt. Ook jij kunt een inspirerende leider worden. Doe je mee?

Over de trainer

Ik ben Sylvia Bruning. Ik ben auteur, spreker en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn eigen, bewezen effectieve CARE, SHARE & DARE methode weet ik de managers van vandaag om te toveren tot de leiders van morgen. Zonder trucjes, maar wel met concreet en doelgericht advies op basis van ervaringen uit de praktijk én coaching in jouw persoonlijk leiderschap.

Interesse?

Heb je interesse in het programma Inspirerend Leiderschap of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met me. Ik vertel je er graag meer over!

Dit zeggen anderen over het programma

De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel.

Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht. Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Ik ben van binnenuit gegroeid en durf te zeggen dat ik veel inspirerender ben geworden. 

Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Directeur
Buro Buiten B.V. & Peter Bouw Tuinen

“Onlangs heb ik met Sylvia samen mogen werken. Dit was voor mij in één woord omschreven ‘fantastisch’. Binnen een paar weken stond ik heel anders in mijn werk en in het leven. Ik vond de balans terug tussen werk en privé en was al snel van mijn dagelijkse hoofdpijn af.

Omdat ik nu weet wat echt belangrijk is voor mij, maak ik andere keuzes en laat ik meer van mezelf zien. Ik ben een andere man geworden voor mijn gezin thuis en een betere, inspirerende leider. Sylvia, bedankt dat je mij geholpen hebt in deze prachtige leiderschapsreis!”

 

Martijn Schoonhoven als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Martijn Schoonhoven

Eigenaar
VVS Bouw B.V.

Het afgelopen half jaar was een intensieve periode waar ik de confrontatie met mezelf ben aangegaan en waar ik enorm veel heb mogen leren. 

Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

Zij heeft mijn innerlijke criticus leren ontmaskeren, mijn angsten laten zien, mijn talenten leren benoemen en passies laten ervaren. Zij heeft de leider met lef in mij naar boven gehaald! Ik gun het iedereen een leider met lef te zijn, geloof het niet, maar ervaar het.

 

Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Johan Hoekstra

Coördinerend Regisseur
Waterschap Hollandse Delta

Interesse of meer informatie?

15 + 10 =