fbpx
a

Training Teamcoaching

Praktisch

Leerzame live training met direct toepasbare vaardigheden en tools

Gestructureerd

Goed opgezette training adhv het Z-model of Change®

Inclusief kennismaking

Inclusief persoonlijke kennismaking & uitgebreide voorbespreking

Praktisch

Leerzame live training met direct toepasbare vaardigheden en tools

l

Gestructureerd

Goed opgezette training adhv het Z-model of Change®

Inclusief kennismaking

Inclusief persoonlijke kennismaking & uitgebreide voorbespreking

Leer het beste uit je team en je bedrijf te halen

Teamcoaching

Of je nu CEO, manager of gewoon ondernemer bent – jij bent een leider. En als leider loop je wel eens aan tegen momenten dat je team niet lekker loopt. De onderlinge samenwerking verloopt niet vlekkeloos. De sfeer kan beter en de prestaties lijden er ook onder. Daar wil je wat aan doen. Ga dan aan de slag met teamcoaching tijdens een training met verschillende werkvormen en oefeningen!

In de training komen alle principes van teamcoaching aan bod. Hiermee ben je weer in staat om meer de communicatie tussen teamleden te verbeteren, heldere afspraken te maken en meer werkplezier te creëren. Voor betere teamprestaties!

Inhoud op maat

De inhoud van de training teamcoaching wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie. Dat moet ook wel, want ieder team is anders. Bij iedere onderneming spelen weer andere kwesties en alle teamleden zelf zijn ook weer uniek. Iedereen heeft zo zijn eigen talenten en competenties. In een persoonlijke kennismaking met uitgebreide voorbespreking krijgen we scherp waar de pijnpunten zitten en waar er winst te behalen valt.

 

Resultaat

Het kan zijn dat we tijdens de training Teamcoaching specifiek inzoomen op de communicatie, op je leiderschapsstijl of op groepsprocessen. Misschien zelfs wel allemaal wanneer je de training volgt in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes, kun je het volgende verwachten:

 

    • Je hebt inzichten in groepsdynamiek
    • Je kunt de talenten van individuele teamleden op elkaar afstemmen
    • Je bent in staat de communicatie met en binnen teams te verbeteren
    • Je legt de focus op teamdoelen, meer eigenaarschap en zelfsturend vermogen
    • Je laat je team beter presteren zonder dat jou dit zelf veel energie kost

 

Ook een training Teamcoaching boeken?

Heb jij nog vragen over de training? Wil je weten wat er mogelijk is of wil je binnenkort de eerste stappen zetten op het gebied van teamcoaching? Ik help je er graag bij. Vul gerust het contactformulier in of neem even direct contact op.

Over de trainer

Ik ben Sylvia Bruning. Ik ben auteur, spreker en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn eigen, bewezen effectieve CARE, SHARE & DARE methode weet ik de managers van vandaag én hun teams om te toveren tot de leiders van morgen. Zonder trucjes, maar wel met concreet en doelgericht advies op basis van ervaringen uit de praktijk.

Interesse?

Heb je interesse in de training Teamcoaching of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met me. Ik vertel je er graag meer over!

Dit zeggen anderen over het programma

De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel.

Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht. Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Ik ben van binnenuit gegroeid en durf te zeggen dat ik veel inspirerender ben geworden. 

Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Directeur
Buro Buiten B.V. & Peter Bouw Tuinen

“Onlangs heb ik met Sylvia samen mogen werken. Dit was voor mij in één woord omschreven ‘fantastisch’. Binnen een paar weken stond ik heel anders in mijn werk en in het leven. Ik vond de balans terug tussen werk en privé en was al snel van mijn dagelijkse hoofdpijn af.

Omdat ik nu weet wat echt belangrijk is voor mij, maak ik andere keuzes en laat ik meer van mezelf zien. Ik ben een andere man geworden voor mijn gezin thuis en een betere, inspirerende leider. Sylvia, bedankt dat je mij geholpen hebt in deze prachtige leiderschapsreis!”

 

Martijn Schoonhoven als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Martijn Schoonhoven

Eigenaar
VVS Bouw B.V.

Het afgelopen half jaar was een intensieve periode waar ik de confrontatie met mezelf ben aangegaan en waar ik enorm veel heb mogen leren. 

 

Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

Zij heeft mijn innerlijke criticus leren ontmaskeren, mijn angsten laten zien, mijn talenten leren benoemen en passies laten ervaren. Zij heeft de leider met lef in mij naar boven gehaald! Ik gun het iedereen een leider met lef te zijn, geloof het niet, maar ervaar het.

 

Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Johan Hoekstra

Procesregisseur
Waterschap Hollandse Delta

Interesse of meer informatie?

4 + 15 =