fbpx
a

Over ons

“Wij dragen bij aan transformatie op elk niveau
voor een betekenisvolle en duurzame impact aan de wereld.”

Het raakt ons diep wanneer individuen, teams en organisaties ontdekken dat ze tot meer in staat zijn dan ze zelf denken en ze de moed hebben om hiervoor te gaan.  

Om hierachter te komen is onderhoud en aandacht nodig voor de binnenkant. Deze investering in de ‘zachte kant’ levert harde resultaten op. Iedereen gaat met meer plezier naar het werk, teams functioneren optimaal en organisaties zijn klaar voor verdere groei.

Wij zijn van mening dat de wereld vraagt om een nieuw soort leiderschap. Een wereld waarin leiders meer vanuit hun authentieke ‘ik’ zijn, handelen en communiceren. Ze weten wie ze zijn en hoe ze van betekenis kunnen zijn voor het team, de organisatie of de wereld.

Zowel in onze persoonlijke aanpak als in onze programma’s staan verbinding en wederzijds vertrouwen centraal. Met hart en ziel zetten we ons in voor zowel persoonlijke als zakelijke groei.

Sylvia Bruning

Eigenaar en oprichter van Leid met Lef. Vol passie zet zij zich in voor authentieke en betekenisvolle groei en transformatie van ambitieuze ondernemers en managers.

 

Sylvia heeft meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende posities op diverse niveaus, zowel binnen de Koninklijke Landmacht als bij een aantal multinationals. Na haar burn-out in 2017 besloot ze haar hart te volgen en haar eigen bedrijf te starten.

 

Als leiderschapscoach, teamcoach en organisatiecoach verzorgt ze workshops, meerdaagse trainingen, ontwikkelt leiderschapsprogramma’s en begeleidt ondernemers en managers zowel individueel als bij teamtrajecten.

 

In deze blog vertelt Sylvia uitgebreid over haar achtergrond en visie.

Hans Bruning, teamlid van Leid met Lef van Sylvia Bruning

Hans Bruning

Hans, partner van Sylvia, is organisatiecoach en transformatiemanager bij Leid met Lef.  Waar Sylvia zich meer richt op de persoonlijke kant, richt Hans zich meer op de zakelijk kant.

Hans heeft na het afronden van zijn opleiding Technische Bedrijfskunde en Change Management te Nyenrode meer dan 30 jaar ervaring in leidinggevende posities, zowel binnen een aantal multinationals als ook bij middelgrote familiebedrijven.

Hans is een ervaren adviseur voor ondernemers en managementteams op het gebied van organisatieontwikkeling en het structureren en optimaliseren van processen.

Met zijn brede kennis en achtergrond ondersteunt en begeleidt hij bedrijven in het doorvoeren van duurzame transformaties om zo een gezonde verdere groei te kunnen waarborgen.

Iris Hulshoff

Iris is Operationeel Manager en verzorgt de backoffice voor Leid met Lef.
Iris heeft als Event en Facilitair Manager bij Exploitatiemaatschappij GelreDome gewerkt.

Na bijna 20 jaar bij GelreDome is ze eind 2018 voor zichzelf begonnen en heeft intussen veel werkzaamheden uit handen genomen voor veel inspirerende ondernemers, zodat ondernemers de mogelijkheid krijgen om datgene te doen waar zij goed in zijn.

Sinds medio 2021 is Iris een vast teamlid van Leid met Lef.

Iris Hulshoff, lid van het team van Leid met Lef

AnyChange netwerk

Leid met Lef maakt deel uit van het netwerk van AnyChange. Deze groep is een hecht netwerk van ruim 40 zelfstandig opererende professionals, die vanuit dezelfde visie en methodiek regelmatig met elkaar samenwerken.

Zij zetten elkaar in op hun competenties en talenten, zodat de klant altijd de beste kwaliteit krijgt.