fbpx
a

Verbindend Leiderschap

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een heldere online leeromgeving

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een heldere online leeromgeving

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Connecting with others by connecting with yourself

Training Verbindend Leiderschap

Jij hebt de leiding over een team. Over een afdeling. Of misschien wel over een heel bedrijf. Daar wil je dan het maximale uithalen. Dat verwacht je van jezelf. En je medewerkers ook. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw team beter samenwerkt? Hoe stimuleer je anderen om verantwoordelijkheid te nemen en gemotiveerd aan de slag te gaan? De training Verbindend Leiderschap helpt je verder.

Wat is verbindend leiderschap precies?

Verbindend leiderschap is leiderschap van binnen naar buiten. Als verbindend leider geef je sturing aan je team en aan jezelf. Maar ook aan processen binnen je organisatie en aan de samenwerking met relaties. Je verbindt mensen, ideeën en waarden om zo samen nieuwe stappen te zetten in de ontwikkeling. Op individueel niveau en die van je organisatie.

Inhoud

Tijdens de training ga je aan de slag met het ontwikkelen van krachtig persoonlijk leiderschap, gericht op het creëren van verbinding. Met een stevig kennisfundament en slimme oefeningen leer je medewerkers écht te inspireren en motiveren. Intrinsiek. Je leert hoe je jouw leidinggevende rol gebruikt om te zorgen dat je samen met je team een echte bijdrage levert aan het grotere geheel: de missie van je organisatie. Iedere dag opnieuw.

Resultaat

Na de training sta je weer in verbinding met jezelf. Dat is een voorwaarde voor succes. Je weet hoe je individuele doelen en competenties van medewerkers koppelt aan de missie van je organisatie. Je weet hoe je moet coachen. Vertrouwen geven. Helderheid scheppen. Je bent in staat om effectief autonomie en eigenaarschap te stimuleren bij teamleden, zodat je uiteindelijk leiding kunt geven aan zelfsturende teams.

Over de trainer

Ik ben Sylvia Bruning. Ik ben auteur, spreker en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn eigen, bewezen effectieve CARE, SHARE & DARE methode weet ik de managers van vandaag om te toveren tot de leiders van morgen. Zonder trucjes, maar wel met concreet en doelgericht advies op basis van ervaringen uit de praktijk én coaching in jouw persoonlijk leiderschap.

Interesse?

Heb je interesse in de training Verbindend Leiderschap of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met me. Ik vertel je er graag meer over!

Dit zeggen anderen over het programma

De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel.

Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht. Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Ik ben van binnenuit gegroeid en durf te zeggen dat ik veel inspirerender ben geworden. 

Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Directeur
Buro Buiten B.V. & Peter Bouw Tuinen

“Onlangs heb ik met Sylvia samen mogen werken. Dit was voor mij in één woord omschreven ‘fantastisch’. Binnen een paar weken stond ik heel anders in mijn werk en in het leven. Ik vond de balans terug tussen werk en privé en was al snel van mijn dagelijkse hoofdpijn af.

Omdat ik nu weet wat echt belangrijk is voor mij, maak ik andere keuzes en laat ik meer van mezelf zien. Ik ben een andere man geworden voor mijn gezin thuis en een betere, inspirerende leider. Sylvia, bedankt dat je mij geholpen hebt in deze prachtige leiderschapsreis!”

 

Martijn Schoonhoven als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Martijn Schoonhoven

Eigenaar
VVS Bouw B.V.

Het afgelopen half jaar was een intensieve periode waar ik de confrontatie met mezelf ben aangegaan en waar ik enorm veel heb mogen leren. 

 

Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

Zij heeft mijn innerlijke criticus leren ontmaskeren, mijn angsten laten zien, mijn talenten leren benoemen en passies laten ervaren. Zij heeft de leider met lef in mij naar boven gehaald! Ik gun het iedereen een leider met lef te zijn, geloof het niet, maar ervaar het.

 

Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Johan Hoekstra

Procesregisseur
Waterschap Hollandse Delta

Interesse of meer informatie?

Landingpagina | Training Verbindend Leiderschap

11 + 3 =