fbpx
a

Referenties

Hoe anderen onze trainingen en programma’s hebben ervaren

Een training of een traject van Leid met Lef kan echt een life changing ervaring zijn voor mensen.
Hieronder vind je enkele uitspraken en video’s van onze klanten.

“Sylvia weet in een paar dagen een groep wildvreemde mensen in beweging te krijgen om op zoek te gaan naar hun echte drijfveren om zich van daaruit authentiek te laten gaan leiden…

Daar waar andere bedrijven een kunstje doen, laat Sylvia in de praktijk zien dat de energie vanzelf gaat stromen als je maar authentiek bent… en dat is ze zeker!

Dat zag ik vervolgens ook bij de rest van de groep gebeuren en wat nog het mooiste was… ik heb mijn authentieke “ik” weer teruggevonden. Dank voor alle inspirerende dagen!

Huub Verrijt

Huub Verrijt

Manager
Stevig, specialistische forensische zorg

“Sylvia heeft een geweldige mix van intelligentie en gevoel. Ze neemt je mee naar de kern, waardoor haar coaching sessies echt effectief waren. Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht.

Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Zij heeft mij persoonlijk gecoacht hoe ik hierbij zelf als leider een krachtige persoonlijke bijdrage kan leveren. Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Peter Bouw

Directeur/Eigenaar
Peter Bouw Tuinen B.V. & Buro Buiten B.V.

“De training heeft me echt super veel gebracht. Ik ben dichtbij mezelf gekomen, doordat mijn hoofd, hart en buik meer aligned zijn. Dit betekent dat ik meer gebruik maak van mijn intuïtie. Bovendien ben ik dichterbij mijn eigen verlangen gekomen. Ik weet nu wat ik echt graag wil doen.

Ik doe nu sneller dingen die ik voorheen lastig vond en daardoor merk ik dat ik sterker word. Ik geef niet graag cijfers, maar als ik dit programma een cijfer moet geven, dan vind ik het een 10 waard! Ik heb echt mijn emotionele en mentale lef kunnen ontwikkelen.”

Linda Elesen

Linda Elesen

Directeur
VAVO onderwijsgroep Tilburg

“De training overtrof echt mijn verwachtingen. Het heeft een mooie afwisseling tussen theorie en oefeningen. De theorie staat heel helder beschreven in de uitgebreide syllabus die ik ontving.

Het heeft me geïnspireerd om het leven met beide handen aan te pakken en er zelf iets moois van te maken. Alles viel op z’n plek en werd zo helder. Wauw, dank je wel! Sylvia is heel open en enthousiast. Haar energie geeft mij kracht en vertrouwen!”

Pacal Brouwers

Pascal Brouwers

Creatief vormgever & Kunstenaar

“Als je écht stappen wilt zetten in je ontwikkeling, dichter naar jezelf, dan ben je hier aan het juiste adres.

Sylvia brengt een hoop ervaring, inspiratie, zachte directheid en humor waardoor iedereen wel iets haalt wat bij hem/haar past.

Een helder pad vol handvatten en een goed opgezette training. Voor mij de meest waardevolle investering in mezelf die ik in jaren heb gedaan.”

Thijs van der Aa

Manager Global Support Center Europe ASML

“Sylvia daagt je uit, haalt je lef naar boven, laat je naar binnen kijken en naar buiten komen. Aanrader!”

“Het is magisch om te ervaren wat er gebeurt als je meer uit je hoofd gaat en meer vertrouwt op je gevoel!”

Stefan Kluijtmans

General Manager
Emerald Eternal Green B.V.

“Een prachtige reis in een veilige omgeving met een mooie groep deelnemers met Sylvia als bevlogen gids.”

Frank Binnekamp

CEO
Juva N.V.

“Ik heb mezelf gevonden na 52 jaar en voel me eindelijk weer vrij. Ik ervaar enorm veel rust in mijn werk en leven.”

Mascha Paliama

Directeur
Basisschool De Omnibus

“Sylvia is een zeer kundige trainer met een persoonlijke aanpak en een optimistische, energieke inslag. Ze creëert een prettige en open sfeer. Sylvia maakt al vroeg in de cursus duidelijk dat persoonlijke en professionele ontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Juist die connectie maakt haar benadering uniek en waardevol.

De theorie maakt ze concreet met persoonlijke oefeningen en dialoog in de groep. Ik heb mijn waarden, vaardigheden en ‘stip op de horizon’ nu duidelijker in beeld. Dat vertaalt zich naar meer voldoening, betere resultaten en meer (gemoeds)rust. Een echte aanrader dus! ”

Anne Stikkers

Team Lead Environmental & Social Risk
ABN AMRO Bank N.V.

“Het is de beste opleiding op het vlak van leiderschap die ik in mijn loopbaan van 42 jaar heb mogen volgen!”

Dirk van Aerschot, deelnemer bij de training Authentiek Leiderschap en Coachend Leiderschap bij Leid met Lef

Dirk van Aerschot

Korpschef
politiezone Geel-Laakdal-Meerhout (BE)

“Groepsprogramma en toch veel persoonlijke diepgang. Geweldige ervaringen en inzichten opgedaan!”

Maurus Hardeveld Kleuver, deelnemer van de training Authentiek Leiderschap van Leid met  Lef van Sylvia Bruning

Maurus Hardeveld Kleuver

Directeur / eigenaar
HK Groen

“Geweldig! Ik blijf dichterbij mezelf in mijn functie als leidinggevende en ervaar zoveel meer zelfkennis en rust.”

Daphne van Scheppingen; deelnemer training Authentiek Leiderschap van Leid met Lef van Sylvia bruning

Daphne van Scheppingen

Clinical Operations Manager
Philips

“De training van Sylvia pakt je bij je kladden en laat je niet meer los.

De trainingsdagen hebben een goede mix van inhoud/kennis delen en in actie komen. Door de CARE-DARE-SHARE methodiek is het aanbod breed en gevarieerd. Voor mij was het een zeer waardevol programma.”

Nicole Verheij

Nicole Verheij

Risk & Compliance Director
Heijmans Nederland B.V.

“De training Authentiek Leiderschap van Sylvia, met online materiaal en live group coaching, heeft mij een enorme boost gegeven en voor eeuwig getransformeerd, toen ik op een keerpunt in mijn professioneel leven stond.

Ik raad het iedereen aan die zoekend is naar meer rust, voldoening en zelfvertrouwen in werk en leven.”

Iris Rousseeu

Iris Rousseeu

Head of Business Operations
Saxo Bank

“De inspirerende training van Sylvia heeft mij nieuwe inzichten gegeven die ik vanaf het begin ook direct toepaste in de praktijk.

Ik ervaar meer rust en ben milder voor mezelf en de mensen om me heen.

Een hele mooie reis die ik zeker nu verder ga vervolgen!”

Margot Rietbergen

Margot Rietbergen

Head of Marketing & Office NL
Clarins

Sylvia is een enorm gedreven, fijne en toegankelijke coach. Ze weet snel een ontspannen, prettige sfeer te creëren waardoor er een open en transparante groepsdynamiek ontstaat en ervaringen makkelijk worden gedeeld. Ze weet snel tot de kern te komen.

Haar leiderschapsprogramma is praktisch, eenvoudig en sterk. Zo geeft en deelt ze o.a. inzichten, bewezen theorieën, handreikingen, werkmethoden, podcasts, filmpjes, sjablonen, stappenplannen, visualisaties, ademhalingsoefeningen en nog veel meer, die je verder helpen gelukkig en succesvol te zijn. Onwijs bedankt Sylvia!

Vivian Terken

Vivian Terken

Senior Inkoopadviseur
Geldmaat

“Geen idee wat ik kon verwachten anders de woorden van Sylvia: ik denk dat ik jou wel kan helpen. Nou dat klonk goed. De eerste indruk was meteen goed. Totaal geen gladde zakenmensen in pak. Nee gewone fijne mensen die allemaal leiders zijn in hun eigen gebied.

Sylvia voelt de dynamic van de groep heel goed aan en speelt daar mooi op in. In een veilige relaxte sfeer waarin niks moet, krijgt ze het voor elkaar om ons te prikkelen en uit onze comfortzone te stappen. Na elke live training keerde ik gemotiveerd en vol inspiriatie huiswaarts.”

Arjan Hendricksen

Arjan Hendricksen

Ondernemer projectinrichting
Hendricksen

“Dankbaar kijk ik terug op een geweldig reis die ik met Sylvia mocht maken.

Een reis waarbij je telkens wordt verrast met nieuwe ervaringen, inzichten en vergezichten. Een reis waar ik mezelf mocht terugvinden en er bovenuit stijgen. Een reis in persoonlijke ontwikkeling tot een authentieke, bezielende en coachende leider.

Sylvia loopt met je mee, geduldig, liefdevol, gewaagd en inspirerend. Ze haalt het best uit je naar boven, ze daagt je uit, maar is er ook als je even vast loopt. Met de nodige lef en motivatie kan ze jou terugbrengen bij wie je daadwerkelijk bent, in verbinding met je zelf en je omgeving.

Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap, Inspirerend Leiderschap en Bezielend Leiderschap

Johan Hoekstra

Coördinerend Regisseur
Waterschap Hollandse Delta

“Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen, waardoor ik meer contact kan maken met mijn gevoel en intuïtie. Met zelfvertrouwen, lef en energie sta ik nu zelf aan het roer van mijn eigen leven.

De trainin gis een hele goede combinatie van theorie (hoofd) en ervaren (gevoel) en heeft mijn hoord en hart weer in balans gebracht!”

Naddia Zwerink

Naddia Zwerink

Praktijkmanager Huisartencentrum Quattro

“Lieve Sylvia, je hebt de last van mijn schouders gehaald en ervoor gezorgd dat ik weer vol energie en enthousiasme in het leven sta en een betere leider ben dan ik was. Heel veel dank!”

Liesbeth Bakels

Liesbeth Bakels

Managing Director
Moederannecasting

“De opbouw en de methodiek van het programma vond ik super. Eerst kijken naar jezelf en dan uiteindelijk ook meer durven en doen. En het is niet zweverig, maar heel praktisch gemaakt.

Ik gebruik de inzichten en oefeningen nog steeds regelmatig. Ik zou het programma dan ook een dikke 9 willen geven. Echt op alle vlakken ben ik gegroeid, helemaal van binnenuit.”

Bas van den Brink

Bas van den Brink

Project & Programma Manager / Interim Professional