fbpx
a

Training Teamontwikkeling

Praktisch

Leerzame live training met direct toepasbare vaardigheden en tools

Gestructureerd

Goed opgezette training adhv het Z-model of Change®

Inclusief kennismaking

Inclusief persoonlijke kennismaking & uitgebreide voorbespreking

Praktisch

Leerzame live training met direct toepasbare vaardigheden en tools

Gestructureerd

Goed opgezette training adhv het Z-model of Change®

Inclusief kennismaking

Inclusief persoonlijke kennismaking & uitgebreide voorbespreking

Krijg grip op je team én de resultaten

Training Teamontwikkeling

Teams zijn belangrijk. Samen kom je immers verder. Samen haal je doelen. Maar ze werken misschien niet altijd samen zoals je misschien zou willen. Daar wil je wat aan doen. Met een training Teamontwikkeling verbeter je die samenwerking – en uiteindelijk het resultaat op de werkvloer. Dat maakt het werk makkelijker en leuker. Voor je collega’s en voor jou als teamleider of manager.

Na de training weten jouw teamleden precies wat ze aan elkaar hebben – en wat niet. Ze staan meer open voor andermans ideeën en communiceren beter. Zo werken ze beter samen en zijn ze in staat jullie gezamenlijke doelstellingen te behalen

Maatwerk

De training Teamontwikkeling wordt afgestemd op de behoeftes van jouw team. Logisch, want ieder team zit weer in een andere fase. Wel wisselen we theorie graag af met verschillende werkvormen als oefeningen of een spel. Altijd gebaseerd op methoden die zich in de praktijk bewezen hebben. In een uitgebreide voorbespreking bekijken we samen wat jullie wensen zijn en waar er kansen liggen.

Resultaat

Tijdens de training Teamontwikkeling gaan we aan de slag met hetgeen waar jij en je team behoefte aan hebben. Het kan zijn dat we het gaan hebben over doelen, commitment en verantwoordelijkheid. Maar we kunnen werken aan een stevig fundament voor optimale samenwerking. Zo beschikt jouw organisatie na de training bijvoorbeeld over:

 

  • goed ingerichte teams met duidelijke doelen
  • een sterker wij-gevoel
  • Heldere communicatie binnen en tussen teams
  • verbeterde samenwerking bij teams die niet goed functioneren
  • effectief leiderschap van een teamleider, coach of manager
  • zelfsturende teams die topprestaties kunnen leveren

Voor ieder niveau

Zet jij als beslisser deze stap naar meer rust op de werkvloer? De training is geschikt voor bedrijven, op ieder niveau. Voor directeuren, managers, leidinggevenden en hun teams. In een groep van maximaal 12 personen gaan we aan de slag met diverse oefeningen en tools om meer grip te krijgen op de resultaten binnen jouw team. 

Ook een training Teamontwikkeling boeken?

Heb jij nog vragen over de training? Wil je weten wat er mogelijk is of ga je binnenkort de eerste stappen zetten op het gebied van teamontwikkeling? Ik help je er graag bij. Vul gerust het contactformulier in of neem even direct contact op.

Over de trainer

Ik ben Sylvia Bruning. Ik ben auteur, spreker en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn eigen, bewezen effectieve CARE, SHARE & DARE methode weet ik de managers van vandaag én hun teams om te toveren tot de leiders van morgen. Zonder trucjes, maar wel met concreet en doelgericht advies op basis van ervaringen uit de praktijk. 

Interesse?

Heb je interesse in de training Teamontwikkeling of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met me. Ik vertel je er graag meer over!

Dit zeggen anderen over onze programma’s

De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel.

Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht. Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Ik ben van binnenuit gegroeid en durf te zeggen dat ik veel inspirerender ben geworden. 

Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Directeur
Buro Buiten B.V. & Peter Bouw Tuinen

“Onlangs heb ik met Sylvia samen mogen werken. Dit was voor mij in één woord omschreven ‘fantastisch’. Binnen een paar weken stond ik heel anders in mijn werk en in het leven. Ik vond de balans terug tussen werk en privé en was al snel van mijn dagelijkse hoofdpijn af.

Omdat ik nu weet wat echt belangrijk is voor mij, maak ik andere keuzes en laat ik meer van mezelf zien. Ik ben een andere man geworden voor mijn gezin thuis en een betere leider. Sylvia, bedankt dat je mij geholpen hebt in deze prachtige leiderschapsreis!

 

Martijn Schoonhoven als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Martijn Schoonhoven

Eigenaar
VVS Bouw B.V.

Het afgelopen half jaar was een intensieve periode waar ik de confrontatie met mezelf ben aangegaan en waar ik enorm veel heb mogen leren. 

 

Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

Zij heeft mijn innerlijke criticus leren ontmaskeren, mijn angsten laten zien, mijn talenten leren benoemen en passies laten ervaren. Zij heeft de leider met lef in mij naar boven gehaald! Ik gun het iedereen een leider met lef te zijn, geloof het niet, maar ervaar het.

 

Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Johan Hoekstra

Procesregisseur
Waterschap Hollandse Delta

Interesse of meer informatie?

7 + 15 =