fbpx
a

Training Coachend Leiderschap

Leer het beste uit je team en je bedrijf te halen

Praktisch

Leerzame live training met direct toepasbare vaardigheden en tools 

Gestructureerd

Goed opgezette training adhv het Z-model of Change®

Professioneel

Ervaren trainers met bewezen ervaring en resultaten

Praktisch

Leerzame live training met direct toepasbare vaardigheden en tools 

Gestructureerd

Goed opgezette training adhv het Z-model of Change®

Professioneel

Ervaren trainers met bewezen ervaring en resultaten

Krijg grip op je team én de resultaten

Word succesvol met je team/bedrijf zonder dat dit ten koste gaat van jezelf of de groei van het bedrijf met de training Coachend Leiderschap

Training Authentiek en Coachend Leiderschap van Sylvia Bruning bij Leid met Lef

Met geruime ervaring in stevige leidinggevende functies en in het ondernemerschap weten wij hoe het is om ‘je kop boven het maaiveld uit te steken’ en verantwoordelijkheid te nemen voor je team of je bedrijf. 

Maar wij weten ook hoe snel je je kunt verliezen in de waan van de dag. Veel managers en ondernemers werken teveel IN het team/bedrijf in plaats van AAN hun team of bedrijf. Ze managen wel, maar leiden en coachen te weinig.

Terwijl het juist belangrijk is om regelmatig afstand te nemen om te kijken wat je team of bedrijf nodig heeft, zodat jij je team op een effectieve en authentieke manier kunt aansturen. 

In de training Coachend Leiderschap combineren wij onze eigen ervaringen en resultaten. Jij leert alle leiderschapsvaardigheden en tools die je nodig hebt om je teamleden hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen en effectief met elkaar samen te laten werken. 

Herken je dit?

Slechte samenwerking en communicatie

Er is vaak gedoe in het team. De samenwerking is voor verbetering vatbaar en ook de communicatie (zowel vanuit jou zelf als vanuit de medewerkers) laat te wensen over.

Weinig
Betrokkenheid

Jouw medewerkers zijn niet echt gemotiveerd en nemen weinig eigen verantwoordelijkheid.

Veel verloop
en/of verzuim

Het aansturen van medewerkers blijft altijd lastig omdat het vaak zorgt voor een hoop gedoe en zorgen. Het verloop of verzuim is hoog, wat je ontzettend veel tijd, geld en energie kost.

Geen strategie
en structuur

Je mist de strategie en de structuur om hele concrete (groei)stappen te zetten met je team/bedrijf.

Continu brandjes blussen

Je komt niet toe aan de belangrijkste taken omdat je continue brandjes aan het blussen bent. 

Moeite
met delegeren

Je hebt moeite om zaken te delegeren en/of los te laten, omdat je het liefst zou zien dat medewerkers precies zo zouden werken als jij dit voor ogen hebt.

Dan is het de hoogste tijd om te werken
aan jouw leiderschap skills

Hoe anderen de training Coachend Leiderschap hebben ervaren

“Een fijne verdiepende training op strategische modellen, procesontwikkeling, coachend leiderschap en teamontwikkeling.”

Sanne Maas, deelnemer bij de training Coachend Leiderschap van Leid met Lef

Sanne Maas

Eigenaar
Koers Advies bureau

“Zeer leerzaam, uitdagend en boeiend. Ik zou deze training aan alle managers en ondernemers willen aanraden.”

Rob Poels, deelnemer bij de training Authentiek Leiderschap en Coachend Leiderschap van Leid met Lef

Rob Poels

Bedrijfsleider
Dutch Pet Products

“Een rugzak vol om de volgende maanden en jaren verder te werken aan mezelf en mijn team. Ik geef deze training een 10!”

Dirk van Aerschot, deelnemer bij de training Authentiek Leiderschap en Coachend Leiderschap bij Leid met Lef

Dirk van Aerschot

Korpschef
politiezone Geel-Laakdal-Meerhout (BE)

Dit levert de training Coachend Leiderschap op

Bevlogen medewerkers

De intrinsieke motivatie en autonomie van jouw medewerkers is verhoogd, waardoor er meer bevlogenheid is. Dit leidt tot minder verloop en/of verzuim. Jij weet een sterk team om je heen te creëren!

Betere resultaten

Als mensen samen werken is het belangrijk dat ze samenwerken op een manier die voor iedereen werkt en prettig is. Teams en medewerkers die vanuit intrinsieke motivatie hun talent benutten, hun energie hooghouden en in flow zijn, bereiken de beste resultaten voor het bedrijf. 

Klaar voor verdere groei

Je creëert een hele stevige basis onder je team of onderneming. Je bent zeker van jezelf en hebt een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd, zodat zowel de medewerkers als het bedrijf kunnen groeien.

Persoonlijke groei

Niet alleen leer jij alle leiderschapsvaardigheden om je team beter aan te sturen, ook je medewerkers zullen zowel op persoonlijk als op professioneel vlak zichzelf verder ontwikkelen. 

Gemeenschappelijk doel

Jullie missie en visie is helder en samen werken jullie effectief en succesvol aan het behalen van jullie gemeenschappelijke doelen. 

Je houdt tijd over

Je maakt minder uren omdat je efficiënter werkt en beter kunt delegeren. Dat betekent meer tijd voor jezelf, je gezin, hobby’s, sport, etc.

Z-model of Change

Deze praktische training COACHEND LEIDERSCHAP is gebaseerd
op de bewezen methodiek van Anychange B.V.

Als manager of ondernemer heb je tijd vrij te maken om je team of bedrijf vanuit een strategisch perspectief te bekijken, zodat je je kunt richten op de groeimogelijkheden, markttrends en nieuwe strategieën.

Het werken AAN je team houdt ook in dat je tijd en aandacht besteedt aan de ontwikkeling van je medewerkers, aan coachend leiderschap. Door te investeren in je team, creëer je een positieve werkomgeving, vergroot je de betrokkenheid en verbeter je de prestaties van je medewerkers.

Het is dus cruciaal om een balans te vinden tussen werken IN je team of bedrijf en werken AAN je team of bedrijf. Alleen dan zul je de juiste fundamenten leggen voor duurzaam succes op de lange termijn.

Aan de basis van de training Coachend Leiderschap staat het krachtige en bewezen Z-model of Change®. We besteden aandacht aan zowel strategische tools en technieken als aan de soft skills om volgens dit model te kunnen sturen. Aan de hand van deze methodiek en onze begeleiding, bereik je effectief leiderschap en realiseer je een duurzame verandering met blijvende impact.

Z-model of Change bij de training Coachend Leiderschap van Leid met Lef met Sylvia Bruning

Na de training Coachend Leiderschap
ben je in staat om:

Training Coachend Leiderschap bij Leid met Lef van Sylvia Bruning
  • Een sterk team om je heen te creëren met bevlogen medewerkers
  • dmv een betere samenwerking moeiteloos meer resultaten te behalen
  • Verdere groei te realiseren met je team en je bedrijf. Je bent klaar voor de toekomst!

Dit is het meest praktische en complete programma wat je tegen zult komen. Je profiteert van ruime ervaring van top-experts op het gebied van leiderschap en change management en krijgt (levenslang) de beschikking over tools om succesvoller te kunnen coachen.

Leg de juiste fundamenten voor een duurzaam succes op de lange termijn!

Dit zeggen anderen over de training Coachend Leiderschap

“De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel. Ze neemt je mee naar de kern, waardoor de live dagen en coach sessies echt effectief waren. En als je niet snel naar de kern kunt komen, heeft ze hier voldoende hulpmiddelen voor. Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht.

Sylvia heeft mij en mijn team dichterbij elkaar gebracht met haar programma Coachend Leiderschap. Ze heeft ons geholpen om de missie, visie en kernwaarden op te stellen én na te leven. Ze heeft mij persoonlijk gecoacht hoe ik hierbij zelf als leider een krachtige persoonlijke bijdrage kan leveren. Super waardevol!

Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan die nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Directeur
Peter Bouw Tuinen & Buro Buiten BV

“Met onze horecazaak is er na Corona veel veranderd. Er zijn veel mensen vertrokken, nieuwe aangenomen, de eigenaresse deed een stapje terug, terwijl enorme drukte ons overviel.

Sylvia heeft ons met behulp van het Z-model of Change geholpen om deze uitdagingen op een goede manier aan te vliegen. We hebben nu als team opnieuw inzicht gekregen wat ieders verantwoordelijkheden zijn en ieder van ons neemt nu meer leiderschap.

De live sessies waren erg leerzaam en inspirerend. Ik help het team verder ontwikkelen en houd hierbij ons gezamenlijk doel voor ogen.

Er is meer begrip voor elkaar en de communicatie en samenwerking is enorm verbeterd. Wij zijn weer future proof!”

Martijn Magermans

Directeur/Eigenaar
Restaurant Bowling Venray

Wat houdt de training Coachend Leiderschap in?

3 dagen
live training

3x een geheel verzorgde live dag (in Uden of omgeving), waarbij we op een praktische manier door alle stappen lopen om jou alle kneepjes van dit vak bij te brengen.

Coach calls
tussen de live dagen

Tussen de live dagen is er 2x een online coach call met de groep om al jouw vragen te beantwoorden.

Toegang Leid met Lef
online ACADEMIE

Blijvend (!) toegang tot de Leid met Lef online Academie met hierin alle templates en tools, zodat je zelf de stappen van het kunt toepassen op jouw team of bedrijf. 

Community
voor al jouw vragen

Je bent 3 maanden lid van een community waarin je al jouw vragen kunt stellen. Je staat er dus niet alleen voor en hebt mij standaard onder de knop voor advies. 

Monitoring en/of live begeleiding (optioneel)

Mogelijkheid voor een jaar professionele monitoring van de voortgang in jouw team/bedrijf middels het Prisma Profiel©. Tevens is er een mogelijkheid om live begeleiding of ondersteuning te krijgen in jouw team/bedrijf (beide tegen meerprijs).

Bonus

Gratis persoonlijk
Prisma Profiel
©

Voor kandidaten van het programma Coachend Leiderschap krijgen voor de start van de training nu tijdelijk een gratis Prisma Profiel©, inclusief een 1-op-1 coachgesprek hierover. 

Verbeter de prestaties en ontwikkel je medewerkers met coachend leiderschap!

Ontwikkel jezelf, je team én je organisatie!

Wil je meedoen met de training Coachend Leiderschap?

Of wil je weten of het programma bij je past?