fbpx
a

Organisatieontwikkeling

Transformeer jouw MKB-bedrijf
met onze maatwerk ontwikkeltrajecten

Praktisch

Duurzame transformatie met behulp van onze praktische aanpak

Maatwerk

Traject op basis van specifieke behoeften en kenmerken van jouw bedrijf

Professioneel

30+ jaar ervaring bij verschillende MKB bedrijven en multinationals

Praktisch

Duurzame transformatie met behulp van onze praktische aanpak

Maatwerk

Traject op basis van specifieke behoeften en kenmerken van jouw bedrijf

Professioneel

30+ jaar ervaring bij verschillende MKB bedrijven en multinationals

Wij helpen jouw bedrijf gezonder, efficiënter en succesvoller te maken met al onze praktische tools, brede expertise en persoonlijke ondersteuning

Z-model of Change bij de training Coachend Leiderschap van Leid met Lef met Sylvia Bruning

Veel ondernemers starten vanuit een passie een onderneming maar raken al snel het overzicht kwijt wanneer het bedrijf doorgroeit naar een middelgroot bedrijf. Wij zien deze ondernemers in de praktijk vaak IN het bedrijf i.p.v. AAN het bedrijf werken.

Intussen volgen economische veranderingen en maatschappelijke verschuivingen elkaar in rap tempo op.

Daarom is het voor MKB-bedrijven van levensbelang om wendbaar te blijven. Je dient snel en effectief te reageren op veranderingen indien je streeft naar verdere groei en duurzaam succes in deze huidige dynamische wereld.

Organisatieontwikkeling is een gepland en systematisch proces van verdere ontwikkeling van je bedrijf. Onze holistische aanpak op basis van het Z-model of Change® resulteert in een verandering van de bedrijfscultuur, -structuur en/of het individuele gedrag van leidinggevenden en werknemers. 

Met al onze tools en expertise gaan wij graag de samenwerking aan om jouw bedrijf efficiënter, gezonder en succesvoller te maken. 

Waarom kiezen bedrijven
voor onze organisatieontwikkeling?

Maatwerp aanpak

Elk bedrijf is uniek, en daarom geloven wij in maatwerk ontwikkeltrajecten. We beginnen met een vrijblijvend verkennend gesprek over de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Na een grondige analyse van jouw organisatie, identificeren wij de specifieke behoeften en ontwerpen vervolgens een programma dat perfect aansluit op jullie doelen.

Diepgaande expertise

Binnen Leid met Lef beschikken wij over ervaren trainers, coaches en consultants met een brede en diepgaande expertise op het gebied van organisatieontwikkeling. Of het nu gaat om leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, teamontwikkeling of het optimaliseren van bedrijfsprocessen, wij hebben de kennis en ervaring om resultaten te leveren.

Meetbare resultaten

Wij begrijpen dat jullie investeren in ontwikkeling om tastbare resultaten te behalen. Daarom integreren wij meetbare doelen en prestatie-indicatoren in onze trajecten. Op deze manier kun je de voortgang volgen en de impact van het ontwikkeltraject op jouw organisatie duidelijk zien.

Innovatieve methoden

Onze aanpak omvat de nieuwste en meest effectieve methoden op het gebied van organisatieontwikkeling. Met het Z-model of Change® als basis en onze innovatieve benaderingen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf voorop blijft lopen in de snel veranderende zakelijke wereld.

 

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Wij zijn ervaren coaches en specialisten in verandering. Wij coachen managers/ondernemers en hun teams, adviseren organisaties en begeleiden verandertrajecten. Dit kan in zowel (korte) verandertrajecten, op interim basis of in onze leiderschapstrainingen, afhankelijk van wat het beste bij jullie past.

 

 • Leiderschapsontwikkeling

Bouw sterke, bekwame leiders die in staat zijn om de visie van je organisatie uit te dragen en te realiseren.

 • Teamontwikkeling
Versterk de samenwerking en communicatie binnen teams om de algehele prestaties te verbeteren.
 • Verandermanagement
Begeleid je organisatie door veranderingen met minimale weerstand en maximale acceptatie.
 • Bedrijfsprocesoptimalisatie
  Identificeer inefficiënties en optimaliseer bedrijfsprocessen voor maximale productiviteit en kostenefficiëntie.
  Masterclass Authentiek Leiderschap, workshop Authentiek Leren Leiden, organisatieontwikkeling bij Leid met Lef

  Wat onze klanten zeggen:

  “De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel. Ze neemt je mee naar de kern, waardoor haar ondersteuning echt effectief is. En als je niet snel naar de kern kunt komen, heeft ze hier voldoende hulpmiddelen voor. Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht.

  Sylvia heeft mij en mijn team dichterbij elkaar gebracht met haar maatwerk programma binnen onze bedrijven. Ze heeft ons geholpen om de missie, visie en kernwaarden op te stellen én na te leven. Ze heeft mij persoonlijk gecoacht hoe ik hierbij zelf als leider een krachtige persoonlijke bijdrage kan leveren, zonder alles zelf op te pakken. Super waardevol!

  Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan die nu verder uitbouwen.”

  Peter Bouw

  Directeur
  Peter Bouw Tuinen & Buro Buiten BV

  “Met onze horecazaak is er na Corona veel veranderd. Er zijn veel mensen vertrokken, nieuwe aangenomen, de eigenaresse deed een stapje terug, terwijl enorme drukte ons overviel.

  Sylvia heeft ons middels een maatwerk ontwikkeltraject op basis van het Z-model of Change geholpen om deze uitdagingen op een goede manier aan te vliegen, opnieuw inzichtelijk te krijgen wat ieders verantwoordelijkheden zijn en ieder van ons meer leiderschap laten nemen.

  De sessies waren erg leerzaam en inspirerend. Iedereen uit het team heeft hier zijn eigen lessen uitgehaald met altijd het gezamenlijke doel voor ogen.

  Er is meer begrip voor elkaar en de communicatie en samenwerking is enorm verbeterd. Wij zijn weer future proof!”

  Martijn Magermans

  Directeur/Eigenaar
  Restaurant Bowling Venray

  Neem de eerste stap naar succes:

  Organisatieontwikkeling bij Leid met Lef van Sylvia Bruning

  Als wat je nu doet niet meer voor je werkt, is er iets anders nodig. Iets nieuws. Wij werken met leiders die dit aandurven. Leiders met lef. Omdat we zien dat jij, jouw team(s) en je organisatie daar mooier van worden.

  Wij geloven dat continue ontwikkeling binnen jullie bedrijf nodig is om voorop te blijven lopen en blijvend succes te blijven boeken. Zeker in de huidige markt waarin economische veranderingen en maatschappelijke verschuivingen elkaar in snel tempo opvolgen.

  Met onze gerichte aanpak zijn bedrijven in staat om de positie op de markt te versterken en te verbeteren, de tevredenheid van zowel medewerkers als klanten te vergroten, en uiteindelijk een duurzame groei te realiseren.

  Interesse om samen te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.