fbpx
a

Praktisch Leidinggeven

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een uitgebreid en helder werkboek

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een uitgebreid en helder werkboek

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Ontwikkel jezelf én je team met deze training Praktisch Leidinggeven

Leer medewerkers goed aan sturen

Ben jij recent doorgegroeid in een leidinggevende rol? Of is jouw onderneming aan het groeien en verwacht men meer van jou als leidinggevende? Misschien wil je handvatten krijgen om meer sturing en begeleiding te kunnen geven aan jouw mensen, zodat je uiteindelijk met meer plezier én resultaat de mensen in beweging kunt krijgen? Volg dan nu de training ‘Praktisch Leidinggeven’.

In deze training komen alle basisbeginselen van leiderschap en de meest voorkomende managementvaardigheden aan bod. Na deze training ga je met een brok nieuwe inzichten en ervaringen aan de slag en heb je een goed fundament om verder te groeien in toekomstige leidinggevende posities.

Voor leidinggevenden met 0 – 5 jaar ervaring

Jouw leiderschapsstijl

Waarschijnlijk weet jij wel dat er verschillende leiderschapsstijlen bestaan. Maar weet jij ook wat jouw voorkeursstijl is? En wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende stijlen?

In de training Praktisch Leidinggeven kom jij achter nieuwe inzichten en versterk jij je leidinggevende vaardigheden. Jij leert te spelen met de verschillende leiderschapsstijlen, zodat je rekening kunt houden met de verschillende persoonlijkheden van jouw team.

Gesprekstechnieken

Ook gesprekstechnieken en communicatie komen uitgebreid aan bod. Niet iedereen is in staat om helder te communiceren, terwijl dit een heel belangrijk onderdeel vormt van goed leiderschap. Weerstand zal er immers steeds zijn. Je leert de basis van goede functionerings- en ontwikkelingsgesprekken. Bovendien gaan we oefenen met het geven en ontvangen van feedback en kom jij achter het nut van diverse vormen van overleg.

Oefening baart kunst

Tijdens de training leer jij niet alleen de nodige achtergrond, maar gaan we vooral in op de praktijk en gaan we veel oefenen. We spelen realistische situaties na. Hierdoor krijg jij niet alleen inzicht in eigen handelen, maar krijg jij ook het vertrouwen dat de aangeleerde manier echt werkt. Door met nieuwe vaardigheden te oefenen, merk je meteen dat er meerdere effectieve manieren bestaan. Ze zeggen niet voor niets: oefening baart kunst!

Praktisch leidinggeven kun je leren!

Sommige denken dat je geboren wordt met een gen om goed te kunnen leidinggeven. Niets is minder waar! Leidinggeven is een vaardigheid en elke vaardigheid is te leren. Spreekt jou de training Praktisch Leidinggeven aan? Wil jij jouw team goed kunnen aansturen? Doe dan mee met de eerstvolgende training en stuur je medewerkers voortaan op een ontspannen en prettige manier aan. Niet alleen jij, maar jouw hele team zal er profijt van hebben.

Jij krijgt meer (zelf)vertrouwen en maakt meer impact met de training Praktisch Leidinggeven!

Over de trainer

Ik ben Sylvia Bruning. Ik ben auteur, spreker en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn eigen, bewezen effectieve CARE, SHARE & DARE methode weet ik de managers van vandaag om te toveren tot de leiders van morgen. Zonder trucjes, maar wel met concreet en doelgericht advies op basis van ervaringen uit de praktijk én coaching in jouw persoonlijk leiderschap.

Interesse?

Heb je interesse in de training Praktisch Leidinggeven of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met me. Ik vertel je er graag meer over!

Wat houdt de training Praktisch Leidinggeven in?


3 dagen live training

3x een geheel verzorgde live dag (in Uden of omgeving), waarbij we op een praktische manier door alle stappen lopen om jou alle kneepjes van dit vak bij te brengen.


Intakegesprek vooraf

Intakegesprek van 20 minuten om alle leerdoelen helder te krijgen voor aanvang van de training. 

Bonus

Gratis Persoonlijke
Kracht test
©

Voor kandidaten van de training Praktisch Leidinggeven krijgen nu tijdelijk een gratis Persoonlijke Kracht test© inclusief uitgebreid rapport.

Dit zeggen anderen over de training

De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel.

Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht. Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Ik ben van binnenuit gegroeid en durf te zeggen dat ik veel inspirerender ben geworden. 

Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Directeur
Buro Buiten B.V. & Peter Bouw Tuinen

“Onlangs heb ik met Sylvia samen mogen werken. Dit was voor mij in één woord omschreven ‘fantastisch’. Binnen een paar weken stond ik heel anders in mijn werk en in het leven. Ik vond de balans terug tussen werk en privé en was al snel van mijn dagelijkse hoofdpijn af.

Omdat ik nu weet wat echt belangrijk is voor mij, maak ik andere keuzes en laat ik meer van mezelf zien. Ik ben een andere man geworden voor mijn gezin thuis en een betere, inspirerende leider. Sylvia, bedankt dat je mij geholpen hebt in deze prachtige leiderschapsreis!”

 

Martijn Schoonhoven als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Martijn Schoonhoven

Eigenaar
VVS Bouw B.V.

Het afgelopen half jaar was een intensieve periode waar ik de confrontatie met mezelf ben aangegaan en waar ik enorm veel heb mogen leren. 

Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

Zij heeft mijn innerlijke criticus leren ontmaskeren, mijn angsten laten zien, mijn talenten leren benoemen en passies laten ervaren. Zij heeft de leider met lef in mij naar boven gehaald! Ik gun het iedereen een leider met lef te zijn, geloof het niet, maar ervaar het.

 

Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Johan Hoekstra

Procesregisseur
Waterschap Hollandse Delta

Interesse of meer informatie?

Landingpagina | Training Praktisch Leidinggeven

5 + 11 =