fbpx
a

Persoonlijk Leiderschap

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een heldere online leeromgeving

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een heldere online leeromgeving

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Inspiring others by leading yourself

Training Persoonlijk Leiderschap

Als manager of leider in een organisatie ben je de hele dag in de weer. Je voelt je al snel opgejaagd, je ervaart stress en je hebt geen energie meer om het onderste uit de kan te halen. Laat staan dat je de energie hebt om thuis leuke dingen te doen met familie en vrienden. De onzekerheid slaat toe en het plezier is ver te zoeken. Dat kan anders. Dat moet zelfs anders als je een burn-out wilt voorkomen en de beste versie van jezelf wilt zijn. Met de training Persoonlijk Leiderschap leer hoe je in 3 maanden de regie in je leven weer terugneemt en betere keuzes maakt. Voor jou en voor je team.

 

 • Meer rust in je hoofd en lichamelijke energie
 • Meer lef en vertrouwen voor het maken van bewuste keuzes
 • Meer empowerment en inspiratie (ook voor anderen)
 • Meer voldoening, vrijheid en plezier
 • Meer krachtig leiderschap vanuit jezelf

Bewezen methode

De training Persoonlijk Leiderschap wordt gegeven op basis van mijn eigen CARE, DARE en SHARE methodiek. Geen boekenwijsheid, maar een formule uit de praktijk die zijn succes keer op keer bewezen heeft. Hiermee leer je onder andere jezelf van stress naar ontspanning te brengen, wat je persoonlijke drijfveren zijn, hoe je krachtige keuzes maakt en om toekomstige uitdagingen aan te vliegen vanuit de juiste mindset.

  Over de trainer

  Ik ben Sylvia Bruning. Ik ben auteur, spreker en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn eigen, bewezen effectieve CARE, SHARE & DARE methode weet ik de managers van vandaag om te toveren tot de leiders van morgen. Zonder trucjes, maar wel met concreet en doelgericht advies op basis van ervaringen uit de praktijk én coaching in jouw persoonlijk leiderschap.

  Interesse?

  Heb je interesse in de training Persoonlijk Leiderschap of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met me. Ik vertel je er graag meer over!

  Dit zeggen anderen over de training Persoonlijk Leiderschap

  De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel.

  Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht. Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Ik ben van binnenuit gegroeid en durf te zeggen dat ik veel inspirerender ben geworden. 

  Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

  Peter Bouw

  Directeur
  Buro Buiten B.V. & Peter Bouw Tuinen

  “Onlangs heb ik met Sylvia samen mogen werken. Dit was voor mij in één woord omschreven ‘fantastisch’. Binnen een paar weken stond ik heel anders in mijn werk en in het leven. Ik vond de balans terug tussen werk en privé en was al snel van mijn dagelijkse hoofdpijn af.

  Omdat ik nu weet wat echt belangrijk is voor mij, maak ik andere keuzes en laat ik meer van mezelf zien. Ik ben een andere man geworden voor mijn gezin thuis en een betere, inspirerende leider. Sylvia, bedankt dat je mij geholpen hebt in deze prachtige leiderschapsreis!”

   

  Martijn Schoonhoven als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

  Martijn Schoonhoven

  Eigenaar
  VVS Bouw B.V.

  Het afgelopen half jaar was een intensieve periode waar ik de confrontatie met mezelf ben aangegaan en waar ik enorm veel heb mogen leren. 

   

  Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

  Zij heeft mijn innerlijke criticus leren ontmaskeren, mijn angsten laten zien, mijn talenten leren benoemen en passies laten ervaren. Zij heeft de leider met lef in mij naar boven gehaald! Ik gun het iedereen een leider met lef te zijn, geloof het niet, maar ervaar het.

   

  Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

  Johan Hoekstra

  Procesregisseur
  Waterschap Hollandse Delta

  Interesse of meer informatie?

  Landingpagina | Training Persoonlijk Leiderschap

  9 + 9 =