fbpx
a

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een heldere online leeromgeving

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Praktische tools

Bruikbare oefeningen en tools in een heldere online leeromgeving

Magische live dagen

Duurzame transformatie door veel persoonlijke aandacht

Professionaliteit

300+ managers en ondernemers gingen je voor en gaven het cijfer 9

Creëer meer rust, impact en voldoening

Leiderschapstraining

Goede leiders en managers zorgen ervoor dat taken zo goed mogelijk worden uitgevoerd door teamleden continu te motiveren en altijd effectief, transparant en eerlijk te communiceren. Daarvoor moet je sterk in je schoenen staan. Altijd positief blijven. En wendbaar zijn bij veranderingen. Dat vergt soms te veel van je, waardoor je geen energie en plezier meer hebt. Je hebt het gevoel geleefd te worden en wordt hier onrustig en gespannen van. Deze leiderschapstraining helpt je dan verder. In 3 maanden leer je betere keuzes te maken voor jezelf én voor je team. Zo krijg je de regie weer terug.

  • Meer rust in je hoofd en lichamelijke energie
  • Meer lef en vertrouwen voor het maken van bewuste keuzes
  • Meer empowerment en inspiratie (ook voor anderen)
  • Meer voldoening, vrijheid en plezier
  • Meer krachtig leiderschap vanuit jezelf

CARE, DARE & SHARE

In mijn leiderschapstraining leer je hoe je vanuit bewustzijn en zelfvertrouwen de juiste mindset creëert waarmee je de beste versie van jezelf te zijn kunt zijn – en hoe je weer kunt leiden vanuit jouw eigen authentieke leiderschap.

Hiervoor dien je weer meer in verbinding te komen met jezelf. De methodiek die we hierbij gebruiken – en inmiddels talloze managers en ondernemers heeft geholpen – is de door onszelf bedachte CARE, DARE & SHARE methodiek©. 

Over de trainer

Ik ben Sylvia Bruning. Ik ben auteur, spreker en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Met mijn eigen, bewezen effectieve CARE, SHARE & DARE methode weet ik de managers van vandaag om te toveren tot de leiders van morgen. Zonder trucjes, maar wel met concreet en doelgericht advies op basis van ervaringen uit de praktijk én coaching in jouw persoonlijk leiderschap.

Interesse?

Heb je interesse in de Leiderschapstraining of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met me. Ik vertel je er graag meer over!

Dit zeggen anderen over de leiderschapstraining

De samenwerking met Sylvia is erg prettig. Als persoon heeft ze een geweldige mix van intelligentie en gevoel.

Ik zie en voel het nu als ondernemer en leider écht. Sylvia heeft mij en mijn team dichter bij elkaar gebracht door onder andere te helpen met het opstellen én naleven van onze visie, missie en normen en waarden. Ik ben van binnenuit gegroeid en durf te zeggen dat ik veel inspirerender ben geworden. 

Ik heb ervaren dat de door haar ontwikkelde technieken en methoden werken. Zowel ik als mijn team gaan dit nu verder uitbouwen.”

Peter Bouw

Directeur
Buro Buiten B.V. & Peter Bouw Tuinen

“Onlangs heb ik met Sylvia samen mogen werken. Dit was voor mij in één woord omschreven ‘fantastisch’. Binnen een paar weken stond ik heel anders in mijn werk en in het leven. Ik vond de balans terug tussen werk en privé en was al snel van mijn dagelijkse hoofdpijn af.

Omdat ik nu weet wat echt belangrijk is voor mij, maak ik andere keuzes en laat ik meer van mezelf zien. Ik ben een andere man geworden voor mijn gezin thuis en een betere, inspirerende leider. Sylvia, bedankt dat je mij geholpen hebt in deze prachtige leiderschapsreis!”

 

Martijn Schoonhoven als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Martijn Schoonhoven

Eigenaar
VVS Bouw B.V.

Het afgelopen half jaar was een intensieve periode waar ik de confrontatie met mezelf ben aangegaan en waar ik enorm veel heb mogen leren. 

 Ik ben Sylvia Bruning, die me deze periode heeft gecoacht en geïnspireerd, enorm dankbaar.

Zij heeft mijn innerlijke criticus leren ontmaskeren, mijn angsten laten zien, mijn talenten leren benoemen en passies laten ervaren. Zij heeft de leider met lef in mij naar boven gehaald! Ik gun het iedereen een leider met lef te zijn, geloof het niet, maar ervaar het.

 

Johan Hoekman als deelnemer bij het programma Authentiek Leiderschap en Inspirerend Leiderschap

Johan Hoekstra

Procesregisseur
Waterschap Hollandse Delta

Interesse of meer informatie?

Landingpagina | Leiderschapstraining

13 + 5 =